A capella trio Wings! Foto: PR

A capella trio Wings! Foto: PR

Optreden a capella trio Wings! in het Middenhuis

Muziek Zutphen

ZUTPHEN - Op vrijdagavond 24 mei staat een speciaal optreden gepland in Het Middenhuis in Leesten, verzorgd door het a capella trio Wings!. Het trio, bestaande uit Susannah Yasuda, Gioia Baldass en Saskia Koning, staat bekend om hun bevlogen zangoptredens en bijzondere repertoire.

Wings! heeft zich al geruime tijd geprofileerd in Zutphen en omgeving, met huiskamerconcerten, zangworkshops en een repertoire dat harten raakt. Voor wie hen nog niet kent, biedt dit optreden een uitgelezen kans om kennis te maken met hun unieke stijl en muziek.

Het trio neemt het publiek mee op een muzikale reis over de wereldzeeën, met nummers gezongen in diverse talen en doordrenkt van menselijke emoties. De ervaring belooft een mix van lachen, huilen, ontroering en herkenning, met muziek die diep raakt en inspireert. Gioia Baldass benadrukt: “Tijdens onze concerten merk ik vaak hoe zingen ons bevrijdt en optilt uit de dagelijkse beslommeringen. Dit geldt ook voor ons publiek. Zingen heeft een helende kracht en verbindt ons op een diep niveau.” Susannah Yasuda voegt toe: “Dit aankomende concert wordt een gedenkwaardige ervaring. Nodig iemand uit die wel wat muzikale verrijking kan gebruiken. Want zoals wie ons kent weet, zingen wij rechtstreeks naar de ziel.”

Het optreden vindt plaats in Het Middenhuis Leesten, Fie Carelsestraat 32, van 20.00 uur tot 21.45 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/WingsMiddenhuis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant