Het Grote Achterhoekse D'RAN Boek

Daar is ie dan: het eerste Grote Achterhoekse D’ran Boek. Een uitgave vol raadsels, spelletjes, puzzels, kleurplaten, quizjes en knutselopdrachten speciaal over De Achterhoek. Het boek vertelt daarnaast kort de historie van en andere wetenswaardigheden over de tien gemeenten in onze regio. Dus dit kek-te-gekke dubbeldikke vakantieboek voor het hele gezin is niet alleen heel leuk maar zelfs nog wel een betjen leerzaam.

Voorzijde Het Grote Achterhoekse Dran Boek

Natuurlijk mogen de spellen en opdrachten in onze streektaal niet ontbreken. Kom je er niet helemaal uit? Achterin staan keurig alle antwoorden. En wil je bijvoorbeeld bij het maken van de kijkdoos niet in het boek knippen? En wil je nog meer kranten maken? Of wil je nog een extra kleurplaat voor je broertje, zusje, neef of nichtje? Hieronder zie je een scala aan kleurplaten en andere knutselopdrachten die je kunt downloaden. Dus hup downloaden die hap en d’ran!

Kortom, aan alles is gedacht en het boek is met veel plezier en humor voor jullie in elkaar gestoekt. Dus hup aan de slag met dit dikke kek-te-gekke d’ranboek en rap ’n betjen!

Achterhookser ku’j ‘t neet kriegen!

Pagina's om te downloaden: