VERVULT Wij zijn op zoek naar een media-adviseur binnendienst (32 tot 40 uur per week)

Word jij het nieuwe gezicht van Achterhoek Nieuws in Oost Gelre en omgeving? Denk jij strategisch en creatief mee met onze klanten om hun doelgroep te bereiken via onze print en online media? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar jou!

Vacature binnendienst medewerker

Wat ga je doen?

Als media-adviseur binnendienst ben je verantwoordelijk voor het behalen van omzetdoelstellingen voor je eigen titels, samen met je buitendienst collega’s, redactiemedewerkers en vormgevers. In deze functie ben je een belangrijke spil in het bedrijf. Je onderhoudt contacten met bestaande adverteerders, prospects, reclame- en mediabureaus. Als media-adviseur binnendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten en diensten uit onze multimediale portfolio. Verder stel je offertes op, verwerk je orders en breng jij de wensen van jouw klant duidelijk over op jouw collega’s van de vormgeving en redactie. Alle belangrijke informatie leg je vast in het verkoopsysteem. Naast telefonische acquisitie is het zeker ook wenselijk om klanten en/of prospects te bezoeken.

Als media-adviseur binnendienst verricht je ook diverse marketingwerkzaamheden. Denk daarbij aan:

 • De ontwikkeling van crossmediale concepten in samenwerking met de media-adviseurs in de buitendienst
 • Het bepalen van de doelgroepen en ontwikkelen van strategieën om deze concepten succesvol te maken
 • De ontwikkeling van online en of ine campagnes om deze concepten in de markt te zetten
 • Bijdragen aan zowel de ontwikkeling als uitvoering van marketingcampagnes van klanten
 • De promotie van de eigen merken van Achterhoek Nieuws

Wat verwachten we van je?

Je bent enthousiast en gemotiveerd om orders te scoren en ziet het als een uitdaging om gesloten deuren te openen. Je kunt je goed inleven in diverse markten en bent een echte adviseur. Door jouw creativiteit, overtuigingskracht, verkooptechnieken en commerciële slagkracht ben je succesvol in het behalen van jouw omzetdoelstellingen. Verder ben je initiatiefrijk en een doorzetter. Uiteraard ben je ook een leuke collega om mee samen te werken.

Jij hebt verder:

 • minimaal HBO- werk- en denkniveau
 • bij voorkeur ervaring in media en/of marketing
 • ervaring in ontwikkelen van online en offline campagnes
 • en deze in de markt te zetten
 • ervaring met het opstellen van offertes
 • ervaring met CRM-systemen
 • je rijbewijs B

Het verkoopteam van Achterhoek Nieuws bestaat uit 7 media-adviseurs buitendienst en 5 media-adviseurs binnendienst. Je werkt aan je eigen titel(s) en samen bedenk je nieuwe initiatieven.

Wie zijn wij?

Achterhoek Nieuws is een jong en dynamisch mediabedrijf in de Achterhoek. Met 15 weekbladen - regelmatig voorzien van speciale bijlagen - bereiken we wekelijks 190.000 huishoudens in de Achterhoek. Daarnaast bereiken we via onze nieuwssites en andere online platforms meer dan een kwart miljoen bezoekers per maand. Met circa 25 medewerkers en rond de 70 freelancers werken wij hard om onze missie waar te maken: ‘Aandacht voor jouw verhaal’. Een groot bereik en een hoge attentiewaarde maken de lokale nieuwsmerken tot een aantrekkelijk podium voor ondernemers. Wij bieden het platform dat ondernemer en consument met elkaar verbindt.

Wekt deze advertentie jouw interesse?

Stuur ons jouw motivatie en c.v. t.a.v. Patrick Verheij naar patrick.verheij@achterhoeknieuws.nl