Luuk Hendriksen. Foto: PR
Luuk Hendriksen. Foto: PR

Autobedrijf Venderbosch al 45 jaar een vaste waarde

Achterhoek Auto

HALLE - Toen Luuk Hendriksen (35) uit Doetinchem in 2018 mede-eigenaar werd van Auto Service Venderbosch in Halle, was een van zijn eerste daden: het aannemen van een service-adviseur. Het werd Thomas Aalderink (26) uit Zelhem.

Op 1 april van dit jaar bestond autobedrijf Venderbosch 45 jaar. “We hebben het niet speciaal gevierd, 45 is niet zo bijzonder, dat doen we met 50 jaar wel”, vertelt Luuk, die zelf in 2006 begon bij het bedrijf.

‘Werkplaats is het hart’
“Wij zijn een dorpsgarage, willen uitnodigend zijn naar de buurt toe, maar wel met het niveau van een dealer”, vat hij het bedrijf in één zin samen. “We willen graag een duurzame relatie opbouwen met onze klanten, daarom verkopen we ook graag auto’s aan klanten in een straal van zo’n 15 kilometer. Dan is de kans groter dat we de klant in de toekomst ook met het onderhoud kunnen bedienen. Met de verkoop van auto’s, voor het overgrote deel occasions, houden we de werkplaats aan de gang.”

Thomas vult aan: “Ik ben de schakel tussen klant en werkplaats. De werkplaats is het hart van het bedrijf. De auto’s van onze klanten goed rijdend houden, dat is ons doel.”

Compleet autobedrijf
Naast onderhoud, reparaties en APK in eigen huis, regelt Auto Service Venderbosch ook schadeherstel, dat fysiek wordt uitbesteed aan hierin gespecialiseerde bedrijven. Ook voor het leasen van een auto kunnen mensen terecht bij Venderbosch. Een andere loot aan de stam is Venderparts.nl: een uitgebreide webshop voor auto-onderdelen en accessoires.

Het autobedrijf is ruim en modern. Wat opvalt is dat je vanuit de showroom zo de werkplaats in kunt kijken. Luuk legt uit: “Op een moment was de dichte schuifdeur tussen de werkplaats en de showroom stuk, toen besloten we deze te vervangen door de huidige glazen schuifdeur. Zo kunnen de klanten zien wat er in de werkplaats gebeurt.”

Openingstijden
Auto Venderbosch is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Voor een bezoek buiten openingstijden, bijvoorbeeld op zondag, kan een afspraak gemaakt worden. Het tankstation is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Dorpsstraat 2 Halle
www.venderbosch.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant