Afbeelding

Paasevent met lokale ondernemers bij Auto Westerveld

Achterhoek Auto

SINDEREN - Wie op Tweede Paasdag gezellig vertier zoekt, kan terecht bij Auto Westerveld. Aan de Keurhorsterweg in Sinderen presenteren zich maar liefst 25 lokale ondernemers van diverse pluimage. Naast Auto Westerveld zorgen deze bedrijven van klein tot groot dat er voor elke bezoeker van jong tot oud iets te beleven valt.

“Uitgangspunt is onze autoshow met ruim 150 occasions,” zegt Han Westerveld, “maar de laatste jaren trekken we veel bezoekers doordat we met elkaar als ondernemers heel veel kunnen bieden. De hovenier, het fietsenbedrijf, de ambachtelijke timmerman, de campermakelaar, de dierenwinkel, de loonwerker, het installatiebedrijf, je kunt het zo gek niet bedenken, alle lokale bedrijven zijn welkom. En dat is precies wat ons evenement zo aantrekkelijk maakt: lokale ondernemers die elkaar versterken, hoe verschillend ze ook zijn.”

Op het buitenterrein staan diverse machines voor grondverzet en agriservice en zelfs hoogwerkers. Bezoekers kunnen ze van dichtbij zien en soms zelfs beklimmen, met een toelichting over de werking. Bezoekers kunnen snuffelen tussen fietsen in allerlei soorten en maten, tuinmachines, stapeltuinen, en dit jaar ook een breed scala aan speciaal aangepaste fietsen. Men kan zich laten voorlichten over de reis naar de dromen door een travelcounsellor, en ervaren waarom robotmaaien zo handig is.

Profiteer van actieprijzen in bedrijfskleding, proef echte verse friet van de aardappelboer. En bekijk de prachtige creaties van een aantal metaal-specialisten, of geniet van de versgebakken producten van de ambachtelijke bakkerij. Wilt u binnenkort verbouwen, of overstappen op duurzame energie, of bent u op zoek naar het allerbeste voor uw huisdier? Er is te veel om op te noemen. Net als vorig jaar biedt een grote tent onderdak aan veel van de deelnemers en de nodige beschutting mocht het weer wat kil zijn.
Naast dit alles houdt de brandweergroep Varsseveld doorlopend spectaculaire demonstraties, en in de aangrenzende historische maalderij zal de Thomassen dieselmotor weer de hele dag in bedrijf zijn. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen. Volop kindervermaak op de speciale kids-playground of beschilder een echte auto van onder tot boven.
En wie actief bezig wil zijn: maak de paaspuzzeltocht langs alle bedrijven op het terrein. Zoek de symbolen in de juiste volgorde en win een leuke prijs. Of schuif gezellig aan de picknicktafel en geniet van de muziek en de prettige sfeer.

Het Paasevent wordt gehouden op Tweede Paasdag van 11.00 tot 17.00 uur aan de Keurhorsterweg in Sinderen. De entree is gratis, net als de koffie en thee. Andere hapjes en drankjes zijn voor een schappelijke prijs verkrijgbaar.

Auto Westerveld, Keurhorsterweg 3, Sinderen

www.autowesterveld.nl