Het team van AutoVakmeester Holthuis op bedrijventerrein De Rietstap in Dinxperlo. Foto: PR
Het team van AutoVakmeester Holthuis op bedrijventerrein De Rietstap in Dinxperlo. Foto: PR

Divers aanbod van concurrerend geprijsde occasions bij AutoVakmeester Holthuis

Achterhoek Auto

DINXPERLO – AutoVakmeester Holthuis aan de Meniststraat 24 op bedrijventerrein De Rietstap heeft heel wat nieuws te vertellen. De interne verhuizing is achter de rug en alles loopt weer als vanouds “op rolletjes en gesmeerd”. Dat geldt ook voor de auto’s die het bedrijf van AutoVakmeester Holthuis verlaten.

Nu de werkplaats voor onderhoud en reparatie en het kantoorgedeelte van het garagebedrijf heringericht zijn, heeft eigenaar Tonny Holthuis zijn pijlen gericht op een bijzondere keur aan occasions, die tegen reële prijzen én met de bijbehorende garantie en service worden aangeboden. Juist nu loont het de moeite een occasion aan te kopen: geen wachttijd én de algehele verwachting is dat aanschaf van een tweedehandswagen een verantwoorde investering blijkt.
Bij AutoVakmeester Holthuis heeft de autoliefhebber de keuze uit vele merken, uitvoeringen en prijsklassen (van rondom 1000 tot 18.000 euro). Zeker concurrerend in prijs, aldus Tonny. “Wat is er fijner om deze zomer nog te kunnen genieten van die ene wagen, die je zo lang had willen hebben?”

Uitdaging voor jou?
Tonny Holthuis is ook blij met de komst van het bedrijf Huijsmans Car Trading, dat het gehele pand heeft gekocht en een groot gedeelte aan Auto Holthuis (terug)verhuurt. “Een schot in de roos. Op deze wijze is het voortbestaan van het garagebedrijf op lange termijn verzekerd. Ook een eventuele overname van het AutoVakmeesterbedrijf is voor een toekomstige gegadigde veel aantrekkelijker geworden. Voor een jonge ondernemer ligt hier een geweldige kans om met weinig kapitaal een mooie uitdaging aan te gaan.”

Ondertussen gaan de activiteiten van het AutoVakmeester en BOVAG autobedrijf gewoon door. Dat geldt voor de verkoop van occasions van personen- en bedrijfswagens, het onderhoud, service en apk.