Auto Wisselink in Aalten. Foto: Mark Ebbers
Auto Wisselink in Aalten. Foto: Mark Ebbers

Auto Wisselink: flexibel en compleet voor particulieren en bedrijven

Achterhoek Auto

AALTEN - Auto Wisselink BV is een hooggewaardeerd autobedrijf (4,6/5) gevestigd aan de Varsseveldsestraatweg 92 in Aalten, Gelderland. Het bedrijf wordt geleid door de broers Haiko en Hugo Wisselink. Zij hebben een universele garage die een breed scala van diensten aanbiedt, waaronder verkoop (eventueel lease/financiering), reparaties, onderhoud, APK-keuringen en verhuur van auto’s en bestelbussen. Het bedrijf bedient zowel de particuliere als ook de zakelijke klant. Bovendien heeft het een ruim aanbod van gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Men kan er ook terecht voor een nieuwe personen- of bedrijfsauto.

Het is zoals gezegd een universeel bedrijf, waarbij de nadruk bij de personenauto’s vooral ligt op de merken van de Volkswagen Groep. De zakelijke klant kan er terecht voor verschillende soorten bedrijfswagens van diverse merken. Het team van Auto Wisselink is enthousiast en vakkundig. De medewerkers helpen bij het vinden van de juiste auto of bedrijfswagen. Mocht er geen geschikte auto of bedrijfswagen in de huidige voorraad staan, dan gaat men graag op basis van een zoekopdracht voor de klant aan het werk. Zo heeft Auto Wisselink de afgelopen jaren al vele klantwensen vervuld door het importeren van een jong gebruikte auto uit met name Duitsland. Hierbij ontzorgen zij de klant, indien gewenst, volledig en nemen het gehele traject van aankoop van het gewenste voertuig tot de uiteindelijke tenaamstelling in Nederland uit handen.

Auto Wisselink BV heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Aalten, maar inmiddels ook elders in het land. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibiliteit en de zeer royale openingstijden, het is van maandag t/m donderdag ook geopend van 18.30 tot 20.30 uur.
Het autobedrijf biedt ook de mogelijkheid om eenvoudig en snel een auto of bestelbus te huren. Daarbij zijn de gehanteerde tarieven zeer concurrerend en er zijn zowel personenbussen aanwezig als een bakwagen die goed ingezet kan worden voor bijvoorbeeld een verhuizing.

Auto Wisselink is gevestigd aan de Varsseveldsestraatweg 92 in Aalten en is gemakkelijk bereikbaar, want het ligt direct aan de doorgaande weg langs Aalten richting Winterswijk. Het bedrijf heeft een uitgebreide website waarop klanten informatie kunnen vinden over de verschillende aangeboden diensten. Het is mogelijk om online een afspraak te maken voor reparaties en onderhoud, maar klanten kunnen natuurlijk ook bellen of aankomen.

Het team van Auto Wisselink nodigt mensen van harte uit om onder het genot van een kop koffie of thee hun wensen ten aanzien van een andere auto of bedrijfswagen te bespreken. Uiteraard is men ook welkom om te informeren wat Auto Wisselink kan betekenen betreffende het onderhoud van de huidige auto van de k