Corine Lankhof en burgemeester Anton Stapelkamp. Foto: PR
Corine Lankhof en burgemeester Anton Stapelkamp. Foto: PR

Nieuwe toeristische plattegrondpanelen in Bredevoort

Algemeen Bredevoort

BREDEVOORT - Afgelopen week zijn op zes locaties nieuwe toeristische plattegrondpanelen in Bredevoort geplaatst. Woensdag onthulde burgemeester Anton Stapelkamp, die ook portefeuillehouder Toerisme is, samen met Corine Lankhof namens VVV/Bredevoorts Belang het plattegrondpaneel op ’t Zand.

Op de nieuwe panelen is in één oogopslag te zien waar zich de bezienswaardigheden en het centrum van Bredevoort bevinden. De panelen staan op plekken waar de gast met de fiets of vanaf het parkeerterrein aan de Winterswijksestraat, het stadje binnenkomt. Hiermee wordt men welkom geheten en richting gegeven om Bredevoort verder te verkennen.
Corine Lankhof vertelt: “Wij zijn ontzettend blij met deze mooie nieuwe panelen, die de verouderde plattegronden vervangen. Samen met de gemeente is er gekozen voor een eenvoudige plattegrond die niet, zoals de vorige versie, te veel aan verandering onderhevig is. Dit is naar onze mening goed gelukt! Voor een gedetailleerde beschrijving van Bredevoort en tips ontvangen we bezoekers graag bij de VVV.”
De panelen zijn, in aansluiting op andere elementen op ’t Zand en in de Kruittorenstraat, in cortenstaal uitgevoerd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant