De Bibliotheek biedt een workshop aan over het eenvoudig aanschaffen van cadeaus via internet.  Foto: PR

De Bibliotheek biedt een workshop aan over het eenvoudig aanschaffen van cadeaus via internet.  Foto: PR

Online cadeaus kopen; hoe werkt dat?

Algemeen Barchem Lochem Warnsveld

WARNSVELD/LOCHEM/BARCHEM - In een snel digitaliserende wereld biedt de Bibliotheek een informatieve workshop aan over het eenvoudig aanschaffen van cadeaus via internet. De workshop, gehouden op verschillende locaties, belicht het gebruik van betrouwbare online winkels, het bestel- en betaalproces, en praktische tips over leveringsopties.

Deelnemers krijgen inzicht in diverse online winkelervaringen, variërend van snelle levering tot duurzame productkeuzes. Neem voor een interactieve ervaring eigen laptop of tablet mee, waarbij deskundige medewerkers assisteren en alles op een groot scherm demonstreren. 

De gratis workshop is toegankelijk voor iedereen, zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is vereist via de agenda op www.bijdebieb.nl.

De workshop wordt 5 december van 10.00 tot 11.30 uur gegeven in Bibliotheek Warnsveld, op 7 december van 10.00 tot 11.30 uur in Bibliotheek Lochem en op 8 december van 10.00 tot 11.30 uur in De Buurtbieb Barchem. Verder is er nog een mogelijkheid in Bibliotheek Brummen op 13 december van 13.30 tot 15.00 uur.