Oliebollen. Foto: PR

Oliebollen. Foto: PR

46e Oliebollenactie Harmonie Vorden

Algemeen Vorden

VORDEN - In het weekend van vrijdag 8 en zaterdag 9 december staat de jaarlijkse oliebollenactie van Harmonie Vorden weer voor de deur. Met de temperaturen die rond het vriespunt liggen, is het perfecte weer aangebroken om te genieten van de ambachtelijk bereide oliebollen van Harmonie Vorden, rijk gevuld met krenten en rozijnen.

Dit jaar mag de harmonie wederom rekenen op de gewaardeerde medewerking van Bakkerij Joop Bruggink, wat de vereniging bijzonder verheugt. De oliebollen worden met toewijding gebakken door de eigen leden en trouwe bakploegmedewerkers. Na het zorgvuldig inpakken vinden de oliebollen hun weg naar het Kulturhus.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december worden de heerlijke oliebollen vervolgens huis-aan-huis verkocht door de leden van Harmonie Vorden, startend vanuit het Kulturhus, vanuit de SooS. Betaling kan contant plaatsvinden, maar er is ook de mogelijkheid om eenvoudig via smartphone te betalen door de QR-code te scannen die de verkopers bij zich hebben. Wie zeker wil zijn van deze smaakvolle traktatie, kan op vrijdag 9 december de oliebollen afhalen bij het Kulturhus (vanuit de SooS), waar betaling met pin mogelijk is.

De opbrengst van deze actie wordt volledig geïnvesteerd in de vereniging, waarbij instrumenten, bladmuziek en opleidingen van leerlingen worden bekostigd. Dankzij deze initiatieven kan Harmonie Vorden haar waardevolle rol in het dorpsleven van Vorden blijven vervullen. Het actieve deelname aan diverse evenementen in en rondom Vorden is kenmerkend voor de vereniging.

Geniet niet alleen van de oliebollen, maar ook van Harmonie Vorden tijdens de kerstnachtdienst op kerstavond, de Herdertjestocht op vrijdag 15 december, en de aanwezigheid van de jeugd van Harmonie Vorden op de kerstmarkt op zaterdag 16 december.


www.harmonievorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant