Gallery Aaldering in Brummen. Foto: PR
Gallery Aaldering in Brummen. Foto: PR

Aspergerally 2024 van start bij Gallery Aaldering

Algemeen Vorden Zutphen

Aspergerally 2024 van start bij Gallery Aaldering

BRUMMEN - Op zaterdag 1 juni 2024 vindt de jaarlijkse Aspergerally plaats, een evenement waar autoliefhebbers samen komen voor een dag vol avontuur en plezier. Dit jaar start de rally op een bijzondere locatie: Gallery Aaldering in Brummen. Deelnemers kunnen vanaf 8.30 uur de klassieke auto’s bewonderen voordat de rally om 10.00 uur van start gaat.

De Aspergerally biedt twee routes aan: een uitdagende route voor ervaren rallyrijders en een ontspannen tourroute voor beginners, beiden door het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek. Deelnemers dragen niet alleen bij aan een dag vol plezier, maar ook aan het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Wel Kóm werk, een organisatie die mensenwerk en buurtwerk verzorgt in en rondom het Waterkwartier in Zutphen.

Deelname aan de rally staat open voor iedereen. Een equipe bestaande uit een bestuurder en routelezer/begeleider kan zich inschrijven voor een all-in-prijs van 225 euro per equipe. Bedrijven worden uitgenodigd om deel te nemen als sponsor en gebruik te maken van speciale sponsor- en relatiepakketten. Schmidt Medica treedt op als hoofdsponsor van het evenement.

Meer informatie en inschrijvingen zijn te vinden op de website www.aspergerally.nl. De organisatie roept op om de Aspergerally te promoten binnen het eigen netwerk, bijvoorbeeld door het delen van de flyer via social media.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant