Het was vorig jaar druk tijdens de vernieuwde opzet van de Barchemse rommelmarkt. Foto: Achterhoekfoto.nl/Gradus Derksen

Het was vorig jaar druk tijdens de vernieuwde opzet van de Barchemse rommelmarkt. Foto: Achterhoekfoto.nl/Gradus Derksen

Ontdek schatten en steun verenigingen op Barchemse rommelmarkt

Algemeen Barchem

BARCHEM – Vanwege het grote succes vorig jaar van zowel het grote aantal vrijwilligers, de nieuwe formule en het daaruit voortvloeiend financieel aantrekkelijk voordeel voor het Barchemse verenigingsleven, is besloten ook dit jaar weer een Barchemse rommelmarkt te organiseren. In totaal werd er vorig jaar 12.500 euro uitgekeerd aan diverse verenigingen. De rommelmarkt vindt zaterdag 18 mei van 11.00 tot 16.00 uur plaats bij De Heksenlaak in Barchem.

Door Jan Hendriksen

Het succes van het vorig jaar loopt qua vrijwilligers ook dit jaar door. Velen hebben toegezegd om voor de zelf gekozen vereniging in Barchem weer de handen uit de mouwen te steken. Ook aan spullen geen gebrek: alle spullen zullen worden uitgestald op de vijfhonderd meter aan kramen over een totaal oppervlak van 2500 vierkante meter. 

Er wordt van alles te koop aangeboden, zoals brocante, curiosa, speelgoed, serviesgoed, elektrische apparaten, auto- en fiets materialen, gereedschappen, boeken, kleding, muziek, sportartikelen, meubels, tuin- en vakantiespullen, lampen, foto- en filmapparatuur, antiek, spellen, glas- en aardewerk, schilderijen, spiegels, enzovoort. Ook zullen er weer prachtige mooie prijzen zijn te winnen tijdens het Rad van Avontuur. 

De entree bedraagt 2,50 euro persoon. Parkeren is gratis. Pinautomaten zijn aanwezig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant