Henry van Loon. Foto: Bob Bronshoff
Henry van Loon. Foto: Bob Bronshoff bob bronshoff

Bökkers en Henry van Loon in openluchttheater

Cultuur Eibergen

EIBERGEN – In het Openluchttheater Eibergen staat vrijdagavond 9 juni Bökkers te rocken op het podium. Een dag later, zaterdag 10 juni, treedt cabaretier Henry van Loon op.

Bökkers behoeft inmiddels al lang geen introductie meer en is regelmatig te zien en horen op radio en televisie. Met de nieuwe ‘Onbesoesde Rock ‘n Roll Tour’ is de band uit Salland van plan het openluchttheater flink wakker te schudden.
‘Jannie the Showdog’ is de naam van de voorstelling van Henry van Loon. Toen hij deze hond enkele jaren geleden kreeg brak kort daarop de COVID-pandemie uit. Het gevolg was dat hij ineens permanent binnen zat met het nerveuze joekel, zoals hij het dier zelf bestempelt. Tel daarbij ook nog eens zijn partner op, twee stiefkinderen, twee konijnen en een baby en het laat zich raden dat het een zware tijd voor hem was. Wat viel er nog te lachen? In elk geval voor de bezoekers van zijn optreden genoeg.
Op beide dagen gaan de hekken om 19.30 uur open. Kaarten voor Bökkers kosten in de voorverkoop 20 euro en aan de kassa 22,50. De toegangsprijzen voor Henry van Loon zijn 24 euro (voorverkoop) en 26,50 (kassa). Voor meer informatie zie de website van het openluchttheater.

www.openluchttheatereibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant