De personages van Kimberley, Lydia, Annika, Nina en Peter (v.l.n.r.) in de revue ‘Echte mannen op zoek in de jungle werden respectievelijk gespeeld door Eline Brummelman, Femke Geurts, Marloes Rozendaal, Linet Rozendaal en Robert van Til.  Foto: Theo Janssen.

De personages van Kimberley, Lydia, Annika, Nina en Peter (v.l.n.r.) in de revue ‘Echte mannen op zoek in de jungle werden respectievelijk gespeeld door Eline Brummelman, Femke Geurts, Marloes Rozendaal, Linet Rozendaal en Robert van Til.  Foto: Theo Janssen.

Volop spektakel in de revue van Jong Gelre

Cultuur Vorden

VORDEN – De revue ‘Echte mannen op zoek in de jungle’ van Jong Gelre Vorden – Warnsveld beleefde afgelopen zaterdagavond met succes haar première. In een volle zaal van het Kulturhus genoot het publiek van dit spektakel, een ouderwets succes voor de jongeren van de plattelandsorganisatie.

Datingshows op televisie, wie kent ze niet? De schrijverscommissie, bestaande uit Lyanne ten Brummelhuis, Wendy Wentink en Mirjam Arends, benutte dit bekende thema op een vermakelijke manier voor de revueavond. In de zoektocht naar ware liefde krijgt de ietwat zenuwachtige Peter tegenwoordig vaak ongevraagd advies van zijn betrokken en ietwat bazige moeder. Kijkers in de zaal volgen Peter helemaal tot in de jungle om te zien of hij slaagt in zijn zoektocht, wat tot bijzondere taferelen leidt.

De toneelgroep, onder leiding van Anouk Pardijs en Lisa Abbink, zette wederom overtuigende personages neer, ditmaal met veel nieuwe spelers. Het bleek nieuw talent, zoals zaterdagavond duidelijk werd. De enthousiaste groep decorbouwers, onder leiding van Sven Janssen en Jorik Hissink, had opnieuw uitstekend werk geleverd met kleurrijke decors. Een vrolijke dansgroep, onder leiding van Eline Brummelman en Linet Rozendaal, voegde extra plezier toe aan de avond. Jolien Mensink had de algehele leiding van de avond.

Kaarten
Benieuwd naar de revue ‘Echte mannen op zoek in de jungle’? Voor de voorstelling van zaterdagavond 18 november in het Vordense Kulturhus zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Ze zijn voor tien euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Kulturhus, de Bruna in Vorden en bij Den4Akker in Vierakker. Aan de kassa kosten de kaarten 12,50 euro. De voorstelling begint om 20.00 uur, en de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Na afloop van de revue verzorgt de band High Voltage de muziek.