Nieuwe werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst: staand Marlou, Jos, Liesbeth, Fons, Stein, en zittend Koertien, Hilda en Harrie. Foto: Duo-Focus
Nieuwe werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst: staand Marlou, Jos, Liesbeth, Fons, Stein, en zittend Koertien, Hilda en Harrie. Foto: Duo-Focus

Inschrijving Kunst4daagse Bronckhorst 2024 is geopend

Cultuur Bronckhorst

BRONCKHORST - Van Hemelvaartsdag 9 mei tot en met zondag 12 mei 2024 organiseert de Werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst, Marlou, Jos, Liesbeth, Fons, Stein, Koertien, Hilda en Harrie, met veel enthousiasme de 16de editie van de Kunst4daagse Bronckhorst. Zij willen samen een rijk en gevarieerd palet aan kunst aanbieden aan hun bezoekers. En dat allemaal in het prachtige coulisselandschap van de gemeente Bronckhorst. De inschrijving kan via de website en is nu geopend tot en met zondag 14 januari 2024.

Tijdens de Kunst4daagse Bronckhorst tonen deelnemende kunstenaars, amateurs en professionals, uiteenlopende vormen van kunst en technieken. Van hyperrealistisch tot abstract werken kunstenaars bijvoorbeeld met verf, papier, textiel, keramiek, mixed media, metaal, leer, kunststof. De werkgroep vraagt de kunstenaars zoveel mogelijk bij hun eigen atelier een expositie en/of demonstraties te verzorgen.

Kunstenaars van buiten de gemeente Bronckhorst kunnen beperkt op kleine locaties aansluiten. Er vindt geen ballotage plaats voor deelname aan de Kunst4daagse en daarmee is zowel de amateur als professionele kunstenaar uitgenodigd om zich in te schrijven.

Van de kunstenaars wordt verwacht dat zij vanaf Hemelvaartsdag alle vier de dagen op de openingstijden (van 10.00 tot 17.00 uur) aanwezig zijn. Dit om bezoekers te ontvangen, je werk toe te lichten en eventueel demonstraties te geven.

Vier fietsroutes worden door de werkgroep samengesteld. Deze kunstroutes voeren de bezoekers langs de vele ateliers en werkplaatsen van ongeveer 100 deelnemende kunstenaars in de gemeente Bronckhorst. 


www.kunst4daagsebronckhorst.nl