Yvonne Hilgenkamp. Foto: KLU Kunstgeschiedenis
Yvonne Hilgenkamp. Foto: KLU Kunstgeschiedenis

Lezing over moderne architectuur bij de Gorsselse Kunstkring

Cultuur Gorssel

GORSSEL - Op maandag 26 februari houdt de Gorsselse Kunstkring een boeiende lezing over de hoogtepunten van moderne architectuur, gepresenteerd door kunst- en architectuurhistorica Yvonne Hilgenkamp. De lezing vindt plaats in de Roskamzaal, achter restaurant Loetje aan de Hoofdstraat 26 in Gorssel, aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

Tijdens de lezing neemt Yvonne Hilgenkamp de deelnemers mee op een reis langs iconische gebouwen wereldwijd, van Amsterdam tot New York en van Rotterdam tot Berlijn. Ze belicht bekende architecten zoals Rem Koolhaas, Zaha Hadid, Frank Gehry en legendarische ontwerpen zoals het Guggenheim Museum in New York en de Van Nelle-fabriek in Rotterdam.

Yvonne Hilgenkamp staat bekend om haar heldere presentaties van de rijke geschiedenis van architectuur en kunst. Als kunst- en architectuurhistorica met jarenlange ervaring maakt ze complexe onderwerpen toegankelijk voor een breed publiek, van jong tot oud.

Aanmelden is niet nodig. Niet-leden zijn van harte welkom voor een toegangsprijs van 10 euro per persoon, contant te voldoen aan de zaal. Jongeren onder de 18 hebben gratis toegang. Voor meer informatie over de Gorsselse Kunstkring en het programma, bezoek www.gorsselsekunstkring.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant