Ronnie Kraaijenbrink. Foto: Frank Vinkevleugel
Ronnie Kraaijenbrink. Foto: Frank Vinkevleugel

Nieuwe uitbater ‘t Blauwe Meer heeft ideeën genoeg

Economie Dinxperlo

DINXPERLO- Veel introductie zal hij niet nodig hebben, want Ronnie Kraaijenbrink is een bekend gezicht in Dinxperlo. Vanaf maart zal hij zijn baan bij Estinea achter zich laten en zich gaan richten op zijn nieuwe taak als uitbater/ gastheer bij Sportcentrum ’t Blauwe Meer aan de Kolk in Dinxperlo.

Door Waltraud Wensink

“Ik ga na 21 jaar mijn baan als begeleider in de zorg voor mensen met een beperking opzeggen. Ik heb dat met veel plezier gedaan, maar de kans die me nu geboden wordt, grijp ik met beide handen aan. Ervaring in de horeca had ik al wel door geregeld mee te werken achter de bar of bediening maar ook met de verhuur van partytenten, biertafels, biertap en alles wat je zoal nodig hebt om een feest te organiseren. Het idee werd wel vaker geopperd om hier meer in te gaan doen en bepaalde taken op me te nemen, maar het kwam er toch steeds niet van. Nu heb ik die knoop dus doorgehakt en wil er dan ook helemaal voor gaan. Als ik iets ga doen, wil ik het ook goed doen en wil ook de verantwoording voor de ‘toko’ op me nemen. Natuurlijk kan ik nog wel terugvallen op de nodige hulpkrachten, want ik zal echt nog wel het een en ander bij moeten leren. Ik kan bijvoorbeeld voor veel dingen terugvallen op Monique, maar ook Ramon Radstaak die op de achtergrond meekijkt. Ook van Martin Huning van ‘t Noorden in Aalten krijg ik de nodige ondersteuning en kan ik met heel veel vragen terecht. Daar ben ik oprecht blij mee”, aldus Ronnie.
Welke doelen heeft Ronnie zichzelf gesteld bij Sportcentrum ‘t Blauwe Meer? ”Mijn hoofd zit best vol. Enerzijds met alles wat er komen gaat en wat ik nog moet afsluiten wat betreft mijn andere baan, maar anderzijds ook met alles wat ik nog wil en wat ik belangrijk vind. Ik wil me richten op de sporters, feesten, muziekevenementen, partijen, en probeer ook een goede gastheer te zijn. Je kunt met mij alle kanten op. In goed overleg kan er van alles en mochten er problemen zijn, ga ik me ook hard maken voor een oplossing. Ik wil het graag goed doen en zal daar ook de nodige energie in steken zolang het mij maar voldoening geeft want dat is zeker één van mijn doelen.”
Ronnie zal zich mengen in de menigte, met zijn gemakkelijke babbel een onderonsje aangaan met zijn gasten, een luisterend oor bieden aan de mensen die iets bij hem willen vieren. “Ik ga mee in de werkzaamheden die er liggen, maar ben ook open minded voor de dingen die eventueel anders kunnen of moeten. Een andere kijk op zaken is niet per se goed of fout, maar zomaar iets aannemen is iets wat me vreemd is. Ik wil me graag verdiepen in hetgeen er ligt of gevraagd wordt. Het is voor mij een uitdaging om dit te gaan doen en hoop ook nog een mooie opening te organiseren. Hierover horen de mensen nog meer. Het zou mooi zijn als ik er ook nog een eigen twist aan kan geven. Het zal ongetwijfeld zo zijn dat ik een tijdlang heel veel uren moet maken, maar daar ben ik absoluut niet vies van.”
Voor persoonlijk contact met Ronnie Kraaijenbrink: 06-18357877.