Recent is Marthijn Kersten met zijn webwinkel van 123impregneer.nl genomineerd voor de Vak- & Publieksprijs Online Bouwmarkt  Foto: Jan Hendriksen

Recent is Marthijn Kersten met zijn webwinkel van 123impregneer.nl genomineerd voor de Vak- & Publieksprijs Online Bouwmarkt  Foto: Jan Hendriksen

123impregneer.nl in nieuw pand op De Vente

Economie Ruurlo

RUURLO - In aanloop naar de Open Bedrijvendag op zaterdag 1 april legt Ruurloër Marthijn Kersten momenteel de laatste hand aan de inrichting van zijn nieuwe bedrijfspand en winkel op het Ruurlose bedrijventerrein De Vente waar op dit moment zich ook diverse anders bedrijven vestigen. De 38-jarige ondernemer beschikt daar sinds eind december over een 375 vierkante meter grote ruimte voor zijn onderneming in impregneermiddelen.

Door Jan Hendriksen

Marthijn Kersten was tot drie jaar geleden mede-eigenaar van het gevelreinigingsbedrijf Resco, samen met zijn vader en broer. Hij staat inmiddels op eigen benen sinds hij eind 2020 een bedrijf startte onder de naam 123impregneer.nl. Marthijns onderneming levert impregneer- en reinigingsmiddelen, brandvertragers en coatings voor de zakelijke en particuliere markt.
“Ik ging al vanaf mijn twaalfde jaar mee met impregneren bij Resco. Door mijn jarenlange ervaring en de kennis die ik in het bedrijf van mijn vader heb opgedaan kan men bij mij vertrouwen op een degelijk advies. Ik beschik over een uitgebreid assortiment impregneerproducten waardoor een snelle levering mogelijk is. Ik lever mijn producten die ik voor een deel zelf produceer door heel Nederland, België en Duitsland”, zo verklaart de ondernemer.
Doordat Kersten de middelen zelf produceert werkt de Ruurloër zonder tussenhandelaren, iets dat aan de basis staat van de scherpe prijzen die hij hanteert. Hij verkoopt de middelen onder eigen merknamen zoals Ventosil en Ventovlam. Zijn producten lossen problemen op met betrekking tot het reinigen en waterafstotend maken van bouwwerken en het verbeteren van brandwerendheid van materialen. “Ik produceer en lever specialistische producten waarmee hoogwaardige bescherming kan worden geboden aan gevels, daken, beton en andere structuren. Zo is men ervan verzekerd dat gevels, daken of betonlagen water of andere vloeistoffen afstoten in plaats van opnemen. En structuren beschermd worden tegen brand.”

Kant-en-klaar
Daarnaast kan men bij 123impregneer.nl terecht voor het complete assortiment aan Prochemko-producten. Ook deze zijn gemaakt van de beste grondstoffen. Marthijn: “Al mijn impregneermiddelen zijn kant-en-klaar en makkelijk toepasbaar in elke situatie. De producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor het niet indringen van water en vuil in gevels, daken en beton; zowel binnen als buiten. Daarnaast beschikken de producten over een diep indringend vermogen en laten ze geen kleur achter.”

Brandvertragers
123impregneer.nl levertr ook brandvertragers voor vele doelen. Kersten verkoopt enkel daarvoor gecertificeerde impregneringen van zijn eigen Ventovlam-merk. “Deze zijn gemaakt van de beste grondstoffen. Al onze brandvertragers zijn kant-en-klaar en makkelijk toepasbaar in elke situatie. Ventovlam-producten bieden minimaal twintig seconden brandvertraging met een maximaal gegarandeerde werking van een jaar.”

Genomineerd
Recent is Marthijn Kersten met zijn webwinkel van 123impregneer.nl genomineerd voor de Vak- & Publieksprijs Online Bouwmarkt tijdens de 21ste editie van het Shopping Awards Gala. De winnaar wordt op donderdag 23 maart bekendgemaakt. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Beste Webwinkel van het Jaar’ noemen. “Wat zou het mooi zijn dat ik die award op zaterdag 1 april tijdens de Open Bedrijvendag in mijn nieuwe bedrijfspand/winkel kan tonen. Maar alleen al de nominatie is een geweldig compliment”, zo besluit Kersten zijn verhaal.
De winkel van 123impregneer.nl is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.


www.123impregneer.nl