Zaterdagavond 22 april zal Dorpskerk van de Protestantse Gemeente Ruurlo – Barchem omgetoverd worden tot een heus restaurant tijdens een zogenaamde ‘Hemelse avond’. Foto: PR.

Zaterdagavond 22 april zal Dorpskerk van de Protestantse Gemeente Ruurlo – Barchem omgetoverd worden tot een heus restaurant tijdens een zogenaamde ‘Hemelse avond’. Foto: PR. 

Godshuis wordt voor een avond omgetoverd tot restaurant

Economie Ruurlo

RUURLO – Ooit vonden er al eens naast de wekelijkse erediensten en periodieke concerten een modeshow en een simultaan schaakwedstrijd plaats. Nieuw is dat de Ruurlose Dorpskerk van de Protestantse Gemeente Ruurlo – Barchem wordt omgetoverd tot een heus restaurant tijdens een zogenaamde ‘Hemelse avond’.

Door Jan Hendriksen

Op zaterdagavond 22 april verzorgen namelijk café-restaurant – zalen De Keizerskroon, Eetcafé De Naober en café- restaurant De Tapperij uit Ruurlo in samenwerking met Asperges Asselman uit Barchem en de Klok Dranken uit Groenlo een thematische avond die volop in het teken van de opening van het aspergeseizoen zal staan. De avond wordt begeleidt onder akoestische muziek. Op deze avond kunnen de organisatoren maximaal 120 gasten ontvangen, Tickets voor deze ‘Hemelse avond’ kan men bij één van de drie horeca zaken (Keizerskroon, Naober of Tapperij) halen, de kosten bedragen € 69,50 per persoon. Dit ticket bevat een welkomstdrankje, een vier gangen menu met bijpassende wijnen, tafelwater en drankjes tussendoor. De inloop is vanaf 19.00 uur en de thema avond begint om 19:30 uur en zal tot ongeveer 23:00 uur duren. Daarna is er nog ruimte voor een drankje (deze zullen dan voor eigen rekening zijn). Wil men met meerdere personen komen? Gelieve dan onder één naam te reserveren zodat men gemakkelijker aan een gezamenlijke tafel kan placeren.