Verkoopleider Marsha Dijk. Foto: Rob Weeber
Verkoopleider Marsha Dijk. Foto: Rob Weeber

Gloednieuwe keukenbeleving bij KüchenTreff Eibergen

Economie Eibergen

EIBERGEN – De Venneslatweg 5A is als sinds 2014 het domein van de KüchenTreff keukenshowroom. Inmiddels is de vestiging overgenomen en wordt de 450 vierkante meter showroom geheel vernieuwd volgens de laatste trends in keukenland. De nieuwe eigenaar is Wim Vroegindeweij, tevens eigenaar van een KüchenTreff vestiging in Middelharnis. De verkoop vanuit Eibergen is in handen van Marsha Dijk.

Door Rob Weeber

KüchenTreff is een Duitse inkooporganisatie van keukens en apparatuur voor ruim 500 aangesloten, zelfstandige keukenondernemers in Europa. De organisatie focust zich niet op één bepaald segment, doch enkel op kwalitatief uitstekende Duitse merkkeukens. Door de aanwezigheid van KüchenTreff in Nederland, hoeven geïnteresseerden niet meer de grens over. “We hebben voor iedereen een op maat geproduceerde keuken in de diverse prijsklassen”, legt Vroegindeweij uit. “Het fijne aan onze formule is dat je als klant alle tijd krijgt om rustig je keuze te maken. Pas als alles naar beider tevredenheid op papier staat, wordt de overeenkomst gesloten.“

Boeiend
Keukens worden steeds uitgebreider en ‘slimmer’. Dat erkent ook Marsha Dijk. “Het leuke aan keukens verkopen is dat er zoveel mogelijk is. Dat maakt het natuurlijk ook wel eens tot een uitdaging. Een klant heeft bij ons immers enorm veel mogelijkheden qua indeling, stijl en gebruiksgemak. Dat betekent dat je samen met de klant gaat kijken naar de voor hem of haar ideale keuken binnen de eigen mogelijkheden. Dat spel met ontwerp en ruimte vind ik bijzonder boeiend.” Nieuwe ontwikkelingen zitten in het materiaal, zoals hittebestendige werkbladen tot 270 graden Celsius, maar ook in de apparatuur, zoals koelkasten met VitaFresh plus en no Frost, afzuigkappen met geluidsinstallatie en inductiekookplaten met permalietfilter die vijftien jaar meegaan. “Ook is het mogelijk om de kleurstelling van de keuken één op één te laten overgaan in het interieur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tv-meubel, garderobe- of wandkast in hetzelfde materiaal en dezelfde stijl.”

Openingsaanbiedingen
De officiële opening voor genodigden van de vernieuwde showroom is donderdag 8 juni. De opening voor het publiek is op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni. Tijdens de maanden juni en juli zijn er enkele openingsaanbiedingen; 30 procent korting op een Quooker-kraan en een composietwerkblad tegen de prijs van een kunststof werkblad. KüchenTreff Eibergen is gevestigd aan de Venneslatweg 5A in Eibergen.