Workshop ‘Social media’ voor verenigingen in de bibliotheek. Foto: PR

Workshop ‘Social media’ voor verenigingen in de bibliotheek. Foto: PR

‘Social media’ voor verenigingen

Maatschappij Lichtenvoorde Ruurlo Lichtenvoorde Ruurlo

RUURLO - Wie de publiciteit verzorgt voor een vereniging of non-profit organisatie en wel wat bijspijkeren kan gebruiken op het gebied van social media kan op donderdagavond 23 februari in de Bibliotheek Ruurlo gratis een workshop hierover volgen. De avond begint om 19.30 uur en deelname is gratis. Opgave is mogelijk in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, of via de eerstgenoemde website..

Want wat is nou een algoritme? Welke social media kanalen kun je inzetten? En hoe bereik je jouw doelgroep? Deze en nog meer thema’s komen aan bod tijdens de training. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De workshop is gratis voor verenigingen en non-profit organisaties en wordt gegeven door Wendy Groot Roessink, online communicatiespecialist van de gemeente Berkelland.
Naast de workshop ‘social media’ biedt de Bibliotheek ook een gratis workshop ‘Persberichten schrijven’ voor verenigingen aan. Deze workshop wordt gegeven in de Bibliotheek Lichtenvoorde. Meer informatie over deze workshop, die woensdag 22 februari om 19.30 uur plaatsvindt, staat op de onderste website.


www.oostachterhoek.nl/socialmedia
www.oostachterhoek.nl/persberichten

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant