Zonnebloem huldigde trouwe vrijwilligers tijdens jaarvergadering. Foto: Joke Naughton
Zonnebloem huldigde trouwe vrijwilligers tijdens jaarvergadering. Foto: Joke Naughton

Zonnebloem huldigde trouwe vrijwilligers tijdens jaarvergadering

Maatschappij Eibergen

EIBERGEN - Tijdens de jaarvergadering van de Zonnebloem Eibergen in B12 in de Bartelinksgang in Eibergen kwam behalve de bestuursverkiezing ook de jubilarissen aan de orde. De vergadering op 6 maart werd goed bezocht. 

Binnen het bestuur waren Cor van der Kolk (penningmeester) en Mieke Meijerink (secretaris) aftredend en herkiesbaar. Verder bestaat het bestuur uit Ilse Bouwmeester (voorzitter), Geke Gijgink (hoofd bezoekwerk) en Gerda Olthof (activiteiten).

Tijdens deze vergadering werden ook vrijwilligsters Simone Cornegoor en Gerda ten Hoopen gehuldigd. Simone is tien jaar vrijwilligster en Gerda is 25 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem afdeling Eibergen. Zij werden gehuldigd met een oorkonde, een zilveren en gouden speldje en een mooie bos bloemen en natuurlijk een hartelijk applaus van alle vrijwilligers. Roelie de Vries is ook tien jaar vrijwilliger maar kon helaas niet aanwezig zijn. Zij zal op een later tijdstip gehuldigd worden. Na de vergadering werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig bijgepraat.
De Zonnebloem is er al ruim zeventig jaar voor mensen met een fysieke beperking voor wie dagelijkse zaken niet vanzelfsprekend zijn. De vrijwilligers laten zien dat er veel mogelijk is. Er kan zoveel meer dan men vaak denkt.