Tuingereedschappen slijpwerk bij Repair Café Berkelland. Foto: PR

Tuingereedschappen slijpwerk bij Repair Café Berkelland. Foto: PR

Repair Café Berkelland repareert en slijpt óók in de zomermaanden

Maatschappij Borculo

BORCULO - Repair Café Berkelland gaat in de zomermaanden gewoon door.

Repair Café Berkelland (RBC) repareert & slijpt ook in de zomer. Bij RBC kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, elektrische gereedschappen en het vervangen van horlogebatterijen. Repair Café Berkelland heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en nieuwe onderdelen.
Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers & takkenversnipperaars, beitels, et cetera kan men bij het RCB terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt.
RBC is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos gratis spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken en is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
RBC repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, via tel.06-57 977 625 of repaircafeberkelland@kpnmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant