Afbeelding

Nieuw seizoen van Kerkherberg gaat van start

Maatschappij Doetinchem

DOETINCHEM - De eerste Kerkherberg van het nieuwe seizoen is op vrijdag 22 september. Deze maaltijden worden gehouden in het Kerkelijk Centrum De Wingerd bij het winkelcentrum de Bongerd op de Huet in Doetinchem. 

Iedereen is welkom: Jong en oud, kerkelijk of onkerkelijk. In een gezellige, ontspannen sfeer ontmoeten de deelnemerts elkaar tijdens deze maaltijd en iedere keer weer is het een verrassing wat er wordt geserveerd. Er wordt gekookt door mensen die het leuk vinden om voor een grotere groep te koken. Er worden zoveel mogelijk biologische, lokale en Fairtrade ingrediënten gebruikt en er wordt rekening gehouden met een suikervrij en/of vegetarisch dieet.
Er is plaats voor maximaal 30 gasten. Men zit aan kleine tafels van vier tot acht personen. Vanaf 17.45 uur is de inloop, om 18.00 uur gaan de deelnemers aan tafel en rond 19.45 uur is het geheel afgelopen. Tijdens het kopje koffie aan het eind van de maaltijd, komt iemand langs de tafels aan wie de kosten (vijf euro) betaald kunnen worden.
Opgave kan op maandag 18 september van 9.00 tot 10.30 uur bij Nel Keukenkamp, 06-39580120. Wie wil worden opgehaald of een dieetwens heeft, kan dat aangeven bij de opgave.