Speeltuinvereniging ‘de Koppel’ collecteert voor Jantje Beton en zichzelf. Foto: PR
Speeltuinvereniging ‘de Koppel’ collecteert voor Jantje Beton en zichzelf. Foto: PR

Collecte Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Maatschappij Borculo

BERKELLAND - Speeltuinvereniging ‘de Koppel’ collecteert van 13 tot en met 18 november in Borculo, deels voor zichzelf en deels voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Elk kind wil meedoen Kinderen met een handicap sporten veel minder dan hun leeftijdsgenootjes zonder beperking. Op de gewone sportclub kunnen ze vaak niet terecht. Daarbij gaan ze vaak niet naar school of gaan ze naar een school ver van huis. En geschikte speelplekken in de buurt zijn er nauwelijks. Hoe maak je dan vriendjes? 

Elk jaar zetten circa 11.000 geweldige vrijwilligers zich in om tijdens de collecteweek geld in te zamelen voor een belangrijk doel: geen kind zonder vriendjes. Alleen met de steun van de inwoners kunnen ze kinderen met een handicap helpen.
Speeltuinvereniging ‘de Koppel’ collecteert van 13 tot en met 18 november in Borculo. 50 procent van de opbrengst is voor Jantje Beton en de andere helft van de opbrengst is voor deze speeltuinvereniging. Hiervan kunnen ze leuke activiteiten organiseren voor de jeugd. Wie helpt er mee? Het kost maar een paar uur tijd. Voor aanmelding of meer informatie kan men contact opnemen met Soraya Wittebroek via penning@speeltuindekoppel.com of via tel. 06-30654120.