Leden van de verschillende ouderenverenigingen in Oost Gelre genieten van een gezellige middag.
Leden van de verschillende ouderenverenigingen in Oost Gelre genieten van een gezellige middag.

Geslaagde Nationale Ouderendag in Oost Gelre

Maatschappij Lievelde

LIEVELDE - Leden van de gezamenlijke ouderenverenigingen (KBO’s) van Oost Gelre hebben zaterdag 30 september genoten van een gezellig samenzijn in het kader van de Nationale Ouderendag. Zaal De Daele bij Erve Kots in Lievelde was afgeladen vol en de organisatie was in handen Seniorenvereniging Groenlo (KBO) met hulp van KBO Lichtenvoorde.

Bij binnenkomst ontvingen de leden koffie/ thee. Daarna was er een optreden van het mannenkoor ClipperS Crew Singers en zangeres Maureen uit Haaksbergen met een uitgebreid repertoire, waarvan enkele grote succesnummers. Er werd dan ook volop meegezongen. In de pauze was er een drankje, daarna trad zangeres Alexandra op, muzikaal begeleid door John Gaasbeek met oude bekende meezingers. Na weer een korte pauze, waarin veel bijgeklets werd, ook met oude bekenden van de andere KBO’s, traden de ClipperS Crew  Singers nogmaals op. 

Alle aanwezigen hebben genoten van de fantastische optredens, alle artiesten kregen na afloop dan ook een extra daverend applaus. Toen was het tijd voor de heerlijke erwtensoep, waar volop van gegeten kon worden en de middag werd afgesloten met een toetje. De organisatie kijkt tevreden terug op het evenement én alvast uit naar de Nationale Ouderendag van 2024.