Ineke ontvangt een mooie bos bloemen van Monique Horstink namens iedereen van het fruitbedrijf, voor haar 30 jarig jubileum. Foto: PR

Ineke ontvangt een mooie bos bloemen van Monique Horstink namens iedereen van het fruitbedrijf, voor haar 30 jarig jubileum. Foto: PR

Jubilaris Ineke 30 jaar bij team Fruitbedrijf Horstink

Maatschappij Rha Steenderen

STEENDEREN/RHA - Al dertig jaar is Ineke Klein Lenderink werkzaam bij Fruitbedrijf Horstink. De stromende regen tijdens haar eerste werkdag in oktober 1993, toen nog als plukker in de boomgaard, schrok haar gelukkig niet af. Toen na enkele weken de appels geplukt waren, kwam ze al snel helpen met andere werkzaamheden zoals het sorteren van het fruit. Al gauw stond ze het winkeltje achter op deel en verkocht appels en peren.

Als duizendpoot paste ze tussendoor ook op de kinderen Horstink, verschoonde een luier, droogde een traantje en zag ze opgroeien. Het winkeltje achter op deel veranderde in de loop der jaren naar de boerderijwinkel van nu. Andere producten kwamen in het assortiment, zoals groente en streekproducten. Ineke maakte het niet uit, ze verkocht letterlijk alles wat er maar stond. Of het nou appels, uien, jam of de decoraties van de winkel waren.
Ineke is al dertig jaar het vertrouwde gezicht van Boerderijwinkel Horstink, steun en toeverlaat van het hele team. Dat is iets om trots op te zijn. Wil je Ineke feliciteren met dit mooie jubileum, zij is op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag in de boerderijwinkel aan het werk.