Scouting Vorden zorgt goed voor de vogels. Foto: Scouting Vorden

Scouting Vorden zorgt goed voor de vogels. Foto: Scouting Vorden

Scouting Vorden

Scouting Vorden houdt jaarlijkse vogelvoeractie

Maatschappij Vorden

VORDEN - De Vordense Scoutinggroep David G. Alford houdt, in samenwerking met Welkoop, op zaterdag 25 november de jaarlijkse vogelvoeractie. De diverse speltakken van de groep trekken die dag langs de deuren in Vorden en Wichmond om pakketjes vogelvoer te verkopen. Deze actie draagt niet alleen bij aan het welzijn van de vogels in de tuinen van de inwoners, maar ondersteunt ook de activiteiten van de groep.

Scouting Vorden, al meer dan 75 jaar actief, biedt uitdagende activiteiten in en rondom het bos aan de Hilverinkweg. De opbrengst van de vogelvoeractie, mogelijk gemaakt door Welkoop en Scouting, is belangrijk voor het onderhoud, de uitbreiding en de voortzetting van activiteiten. Ondanks prijsstijgingen blijft de verkoopprijs van het vogelvoer op 5 euro, een bewuste keuze van de scoutinggroep.
De jeugdleden en leiding van Scouting David G. Alford hopen op de steun van de inwoners van Vorden en Wichmond. Contant geld klaarleggen wordt gewaardeerd. Scouts gemist? Bij de Welkoop staan de scouts tussen 10.00 en 14.00 uur en kan er ook een pakketje gekocht worden.
Meer informatie over Scouting David G. Alford is te vinden op de verenigingswebsite.


www.dga-vorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant