Riky Enzerink en Gerrie Visschers (l.) en Heleen Faber en Nick Wentink (r.). Foto: Simone Veenendaal
Riky Enzerink en Gerrie Visschers (l.) en Heleen Faber en Nick Wentink (r.). Foto: Simone Veenendaal

Duizend euro voor Soos Varssel-Veldhoek

Maatschappij Doetinchem Veldhoek

Leden JCI Doetinchem overhandigen cheque

VELDHOEK - Op donderdag 21 december hield de Soos Varssel-Veldhoek haar jaarlijkse Kerstviering, in de zaal bij Eetcafe de Veldhoek. Dameskoor Kunstgenot uit Zelhem verzorgde deze middag de kerstliederen, waaronder ook samenzang, gedichten en een eigentijds kerstverhaal.

Tijdens de pauze kwam er voor de bezoekers van de maandelijkse Soos een mooie verrassing. Twee leden van de JCI Doetinchem, een zakelijk en sociaal netwerk van jonge, ondernemende leden tot 40 jaar. JCI is een afkorting van Junior Chamber International. Heleen Faber en Nick Wentink kwamen een cheque aanbieden van 1000 euro.

De JCI Doetinchem telt ongeveer 20 leden. Met circa 170.000 leden in meer dan 115 landen proberen zij een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dit doen zij door projecten te organiseren, hun kennis te delen en elkaar te ontmoeten. De maatschappelijke commissie van de JCI zorgt ieder jaar voor verschillende activiteiten voor een goed doel. De Soos Varssel-Veldhoek was dit jaar uitverkozen als goed doel.

Heleen en Nick van de JCI boden de cheque aan Riky Enzerink en Gerrie Visschers, twee vrijwilligers van de Soos. De organisatie vrijwilligers bestaat verder uit Joke Dijkman, Irene Heesen, Gretha Groot Roessink en Simone Veenendaal. Deze verzorgen iedere derde donderdag van de maand een middagprogramma voor de ouderen in de omgeving van Varssel en Veldhoek. Op dit moment komt er een redelijk vaste groep van ouderen maar er is zeker nog plek voor meer mensen.

Tegen een kleine vergoeding is er elke maand een afwisselend programma. De organisatie zoekt hierbij naar afwisseling in activiteiten zoals een bingo, een filmmiddag of muziek. Voel je welkom in de zaal bij Eetcafe de Veldhoek. Vanaf 14.30 uur staat de koffie dan klaar en duurt de gezellige middag tot ongeveer 17.00 uur.

Met de cheque van JCI heeft de Soos de mogelijkheid om een nieuwe geluidsinstallatie aan te schaffen. Als dank ontvingen Heleen en Nick nog een mooie bos bloemen en een fles wijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant