Postzegelverzamelaars komen in het weekend van 24 en 25 februari naar het Filafestival. Foto: PR
Postzegelverzamelaars komen in het weekend van 24 en 25 februari naar het Filafestival. Foto: PR

Filafestival in Borculo

Maatschappij

BORCULO - In het laatste weekend van februari is het tijd voor Filafestival. Op zaterdag 24 en zondag 25 februari houdt de filatelistenvereniging Lochem, Borculo, en omstreken het festival waar het allemaal draait om postzegels. 

De gezellige postzegelbeurs in het oosten van Nederland vindt plaats in Muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg 7 in Borculo. De zaal gaat op beide dagen open vanaf 9.30 uur. Op beide dagen wordt er in de middag een veiling gehouden. Het bestuur van de organiserende Filatelistenvereniging Lochem, Borculo, en omstreken nodigt iedereen uit om, net als in de voorgaande jaren, deze beurs te bezoeken. De toegang is gratis.  
De huurders van de bijna honderd meter aan tafels staan borg voor een groot aanbod van postzegelmateriaal, brieven, partijtjes, en dergelijke. Tevens kunnen bezoekers op beide dagen hun verzameling komen laten taxeren.
Behalve postzegels om de vingers bij af te likken is er ook een heerlijk kopje koffie, koek of broodje te verkrijgen tijdens het Filafestival in het Muziekcentrum.

Voor meer info en verzoek om de veilingcatalogus  kan men mailen naar pvdedriehoek@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant