Afbeelding

Contact Club gestart in Aalten

Maatschappij Aalten Bredevoort Dinxperlo

AALTEN - Figulus welzijn is vanuit een vraag van een inwoner uit de gemeente Aalten een WhatsAppgroep gestart, genaamd de Contact Club. Deze groep is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contact maar die zelf de deur niet uit kunnen.

Figulus heeft deze Contact Club opgezet, zodat inwoners in deze groepschat met elkaar een praatje kunnen maken door middel van bellen, appen, of videobellen. Bijvoorbeeld samen je favoriete tv-programma kijken of over andere interesses en dagelijkse bezigheden praten.
Belangstellenden kunnen worden toegevoegd in de WhatsAppgroep, waarin allemaal mensen met hetzelfde doel zitten: gezellig contact en dit niet gemakkelijk buitenshuis kunnen doen. Via deze groep kan elke deelnemer met elkaar videobellen, appen en bellen. In deze groepsapp zitten ook Sociaal Werkers Marleen ten Haaff en Michiel Stronks. Dit om de start van deze nieuwe club te ondersteunen.
Natuurlijk worden er ook in de groepsapp gezamenlijke afspraken gemaakt, zodat iedereen met veel plezier deelneemt aan deze Contact Club voor een leuk praatje en gezellig samenzijn.
Voor meer info en de gebruikersvoorwaarden: m.stronks@figulus-welzijn.nl of 06-13312830.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant