De leerlingen van basisschool de Klimtoren zijn klaar voor de violenactie. Foto: Ceciel Bremer
De leerlingen van basisschool de Klimtoren zijn klaar voor de violenactie. Foto: Ceciel Bremer

Basisschool de Klimtoren houdt violenactie

Maatschappij Hummelo

DREMPT – Ook dit jaar komen leerlingen en ouders van basisschool de Klimtoren in Drempt weer aan de deur bij alle inwoners in Drempt om violen te verkopen. Op vrijdagmiddag 15 maart kunnen alle Dremptenaren tussen 14.00 en 17.00 uur een bezoek verwachten. Inwoners kunnen deze middag ook zelf naar school komen om violen te kopen.

Met de lente voor de deur fleurt elke tuin weer op van kleurrijke violen. Daarom houdt de Dremptse basisschool in samenwerking met Tuincentrum Bloemendaal traditiegetrouw in maart de violenactie om extra inkomsten te genereren. Ouders en kinderen rijden op vrijdag 15 maart door de straten van Drempt met aanhangers vol violen. De planten zijn per tray van 12 violen verkrijgbaar met grote of kleine bloemen en in het blauw, paars, roze, wit, oranje, geel en gemengd. Een tray violen kost 6 euro. De opbrengst van de violenactie wordt gebruik om voor de leerlingen wat extra’s te kunnen doen. Een mooie opbrengst van de actie is dus van harte welkom.

Inwoners die op vrijdagmiddag 15 maart niet thuis zijn en wel de school willen steunen, kunnen vanaf 14.00 uur violen kopen op het schoolplein van de Klimtoren, Kerkstraat 87 in Voor-Drempt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant