Zonnebloem Eibergen huldigt de jubilarissen Hanny Slinkman, Cor van der Kolk en Betsie Emaus. Foto: Roelie de Vries

Zonnebloem Eibergen huldigt de jubilarissen Hanny Slinkman, Cor van der Kolk en Betsie Emaus. Foto: Roelie de Vries

Zonnebloem Eibergen huldigt jubilarissen en wisselt in bestuur

Maatschappij Eibergen

EIBERGEN - De Zonnebloem afdeling Eibergen hield op 26 februari haar jaarvergadering op locatie de B12 in Eibergen. Tevens was dit de gelegenheid om enkele jubilarissen in het zonnetje te zetten en vond er een bestuurswisseling plaats.

Voorzitter Ilse Bouwmeester huldigde twee vrijwilligers vanwege hun tienjarig jubileum: Cor van der Kolk (penningmeester) en Hanny Slinkman. Beiden ontvingen een insigne en werden in de bloemetjes gezet.
Betsie Emaus werd verwelkomd als nieuw Hoofd Bezoekwerk. Zij neemt het stokje over van Geke Gijgink, die haar termijnen heeft volbracht. Na de vergadering was het een gezellig samenzijn, onder genot van een hapje en een drankje. Mocht men interesse hebben in het Zonnebloemwerk, vooral voor de huisbezoeken kan de afdeling nog mensen gebruiken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden per mail naar miekezonnebloem@gmail.com.
De Zonnebloem maakt zich sterk voor mensen met een lichamelijke beperking. Door het afleggen van huisbezoeken en het organiseren van activiteiten, zowel kleinschalig als grootschalig. Voor mooie momenten dichtbij huis. Hiermee doorbreekt de Zonnebloem het sociaal isolement van een grote groep mensen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant