Impressie eerdere editie van de beurs
Impressie eerdere editie van de beurs C. van Raamsdonk

Vrijdag 12 en zaterdag 13 april in ‘t Kulturhus Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Maatschappij Ruurlo

RUURLO – De dikke truien, sjaals en warme jassen kunnen wel weer worden opgeborgen, de voorjaarskleding kan weer tevoorschijn worden gehaald. Maar kinderen en tieners groeien snel en waarschijnlijk past veel kleding niet meer. De Kinderkleding- en speelgoedbeurs in ‘t Kulturhus kan uitkomst brengen, op vrijdag 12 en zaterdag 13 april.

Tijdens de tweedehands kinderkledingbeurs van speel-o-theek De Dobbelsteen kan voor mooie, lage prijzen een volledige zomergarderobe worden aangeschaft in de maten 86 tot en met 176 en XS en S. Korte – en lange broeken, allerlei shirts, leuke jurkjes en rokjes, zomerjassen maar ook zwem- en sportkleding. Naast het grote aanbod van kleding is er ook weer volop speelgoed op de beurs: spelletjes, puzzels, buitenspeelgoed, bouw- en constructiespeelgoed, et cetera. Het is er allemaal te vinden.

De beurs wordt gehouden in de grote zaal van ’t Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5 in Ruurlo. Op vrijdag 12 april is de beurs geopend van 18.30 tot 21.00 uur en op zaterdag 13 april tussen 9.30 en 10.30 uur. De entree is gratis en pinnen is mogelijk.
Meer informatie over de beurs op www.sotdedobbelsteen.nl.

Impressie eerdere editie van de beurs

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant