Peter Weenink is benoemd tot erelid van de VVV Oost Gelre. Foto: PR

Peter Weenink is benoemd tot erelid van de VVV Oost Gelre. Foto: PR

VVV Oost Gelre eert jubilarissen en benoemt erelid

Maatschappij Oost Gelre

LIEVELDE - Een blijk van waardering voor mensen die zich voor de VVV inzetten is zeker op zijn plaats. Tijdens de jaarvergadering van 18 april jl. heeft de VVV bijzondere mensen in het zonnetje gezet.

Ria Rondeel en Yvonne Grothe-Baten zijn beiden 12,5 jaar vrijwilligster en ontvangen een mooi boeket voor hun inzet en betrokkenheid bij de VVV in Groenlo.

Personen die van grote betekenis zijn geweest voor de VVV kunnen erelid worden.         Peter Weenink heeft zich ruim 30 jaar intensief ingezet voor de VVV. Tijdens de jaarvergadering werd hij bedankt voor zijn jarenlange inzet en werd hij tot erelid benoemd.

Weenink is begonnen als algemeen bestuurslid en was en is een fervent vertegenwoordiger van de kerkdorpen. Hij heeft de laatste 2 jaar de functie van interim voorzitter bekleed, nadat Peter Pothof afscheid nam als voorzitter. Weenink heeft zich al die jaren belangeloos ingezet voor de VVV, was en is een vraagbaak voor velen, heeft altijd empathisch en meelevend meegedacht en is een luisterend oor voor degene die het nodig hebben. Hij is meegegroeid met de ambities van de VVV en heeft elke keer de mogelijkheden gepakt om de VVV naar een hoger platform te tillen. 

Yvonne Grothe-Baten is 12,5 jaar lid van de VVV Groenlo. Foto: PR
Ria Rondeel is 12,5 jaar lid van de VVV Groenlo. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant