Speculaas, vers van de bakker, van en voor Harmonie St. Radboud. Foto: PR

Speculaas, vers van de bakker, van en voor Harmonie St. Radboud. Foto: PR

Harmonie St. Radboud met speculaas langs de deur

Muziek Silvolde

SILVOLDE – Op zaterdag 19 november is het weer tijd voor de jaarlijkse speculaasactie van Harmonie St. Radboud, waarbij pakjes heerlijke verse speculaas van Bakkerij Ten Have huis-aan-huis worden verkocht in Silvolde. 

Harmonie St. Radboud is een levendige vereniging die dit jaar honderd jaar bestaat. Om dit te vieren heeft de vereniging al diverse concerten georganiseerd. Onlangs stonden de muzikanten nog met een Maestro Concert in ‘Ons Pakhuus’. Het was een groot succes, maar om dit soort evenementen ook in de toekomst te kunnen blijven doen heeft de harmonie de steun nodig van de Silvoldse gemeenschap. Om die reden heeft St. Radboud de speculaasactie georganiseerd. Op 19 november bellen de leden van de harmonie aan bij de bewoners van Silvolde en omstreken om de pakjes speculaas aan te bieden.
De actie wordt gehouden in samenwerking met Bakkerij Ten Have. Enkele leden van de harmonie hielpen mee met het bakken en inpakken van de speculaasjes. De pakjes kosten vijf euro per stuk. Voor drie pakjes speculaas wordt 14 euro gevraagd.
Voor harmonie St. Radboud betekent dit overigens niet het einde van het jubileumjaar. De eeuweling komt nog één keer met een speciaal jubileumconcert naar ‘Ons Pakhuus’. Op zaterdag 17 december verzorgt het orkest, samen met de drumband en met haar jeugdleden een kerstspektakel. Met dit concert sluit de harmonie haar 100-jarig jubileum af.
Meer informatie over Harmonie St. Radboud en de speculaasactie is te vinden op de website.


www.radboudsilvolde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant