De Heinoos in De Storm. Foto: Dirk Hoogendoorn-Moen
De Heinoos in De Storm. Foto: Dirk Hoogendoorn-Moen

Olderwets Høken met de Heinoos in Theater De Storm

Muziek

WINTERSWIJK - Op vrijdag 9 december kunnen liefhebbers høken in het pluche, want dan komen de Heinoos naar Theater De Storm. Hier laten ze zich van een totaal andere zien. De beukende versterkers met bier & stro-taferelen maken plaats voor een spectaculaire show met veel onvergetelijke Normaal-hits. En dat alles vanuit die comfortabele theaterstoel.

In de theatershow Heinoos doet Normaal krijgen klassiekers van de Achterhoekse band Normaal een eervolle en uiterst geschikte plek in de setlist. Inclusief nummers die toentertijd minder geschikt waren voor het grote podium.

In de ruim 22 jaar dat de band bestaat, produceerde de Heinoos zelf ook een schatkamer aan eigen werk in de streektaal en komen exact vier jaar na het verschijnen van hun debuutalbum ‘Kloar’ met nieuw materiaal: ‘Blieven Smearen!’ Enkele nummers verschenen al online, maar de laatste tien tracks werden opgenomen bij de bekende producer Dick Kemper (Ex-Vandenberg). Maar liefst vijftien zeer variërende tracks zijn het eindresultaat. “Blieven Smearen, umdat i-j anders roestig raakt!” In beweging blijven dus. De Heinoos gaan nog even door.

Een ticket kost 23,50 euro en is te bestellen via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur, tel. 0543-519285.