Het Varssevelds Mannenkoor tijdens het Midzomer Matinee. Foto: VMK/Willemien Venderbosch
Het Varssevelds Mannenkoor tijdens het Midzomer Matinee. Foto: VMK/Willemien Venderbosch

Kerstconcert Varssevelds Mannenkoor

Muziek Varsseveld

VARSSEVELD - Op zaterdag 17 december geeft het Varssevelds Mannenkoor een non-stop concert in de Laurentiuskerk in Varsseveld.

Behalve enkele traditionele werken die bij kerst horen, worden ook werken ten gehore gebracht die speciaal voor kerst zijn gecomponeerd maar bij het grote publiek minder bekend zijn.
Het koor wordt bijgestaan door solisten, zoals door sopraan Marjan Vleeming, die inmiddels een goede bekende is van het koor en door de koorsolisten Ben Bruil en Nico Sturris. Nieuw is de medewerking van Mireille Hitman op klarinet en ook de vaste pianist Jorrick Simmes ontbreekt niet. Het concert staat onder leiding van dirigent Wim Ruessink.
De entreeprijs bedraagt in de voorverkoop tien euro, kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Rutgers, Spoorstraat 10 in Varsseveld of via de website van het koor www.varsseveldsmannenkoor.nl. Het concert begint 17 december om 20.00 uur en kaarten aan de kassa kosten 12,50 euro.
Omdat het drie jaar geleden is dat het Varssevelds Mannenkoor een kerstconcert heeft kunnen geven, wordt er veel belangstelling verwacht.