Lachy Doley gaat los op het Hammondorgel. Foto: Rob van Dalen
Lachy Doley gaat los op het Hammondorgel. Foto: Rob van Dalen Rob van Dalen

Virtuoos op Hammondorgel in DRU poppodium

Muziek Ulft

ULFT - De uit Australië afkomstige Lachy Doley wordt wel de Jimi Hendrix van het Hammondorgel genoemd. Hij etaleert zijn virtuositeit tijdens het concert van de band Lachy Doley Group op zondagmiddag 11 december in het DRU-poppodium. 

Samen met zijn drummer en bassist vormt hij een waar powertrio. Garantie voor een spectaculaire show waarin een hoofdrol is weggelegd voor zijn ’57 Hammond C3 en 70’s Whammy Clavinet. Tel er nog een krachtige bluesy stem en recht-voor-zijn-raap-teksten bij op en duidelijk is dat dit een show oplevert om u tegen te zeggen. Op zondagmiddag 11 december is dit concert te beleven in het poppodium van het DRU Industriepark.

Deze middag treedt ook Copperhead County op. De formatie legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’.

De voorstelling begint om 15.00 uur in het Ulftse poppodium. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 - 200150 of bij het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.


dru-industriepark.nl