Sweetmilk in actie. Foto: Frank Vinkenvleugel

Sweetmilk in actie. Foto: Frank Vinkenvleugel

Frank Vinkenvleugel

Tent vol bij Sneeuwpop in Dinxperlo

Muziek Dinxperlo

DINXPERLO - Hopen op 200 bezoekers, maar uiteindelijk de tent vol met meer dan 400 bezoekers bij Noaberz in het Kulturhus. De organisatie van Sneeuwpop mag zich op de borst kloppen. Het was een geweldige avond voor iedereen. Enthousiaste bezoekers, fijne bands, waaronder Sweetmilk (foto), een tevreden organisatie en een mooie opbrengst voor de dames van ‘Veur Dinxper, Deur Dinxper’.

Menigeen heeft de nodige meters gemaakt door van het ene podium naar het andere te lopen. De bands waren stuk voor stuk enthousiast en het plezier straalde er af. Ook bij de bezoekers. Er viel geen onvertogen woord en je kon alleen maar spreken van een en al gezelligheid. Je kon merken dat iedereen weer echt toe was aan een avondje ouderwetse Sneeuwpop met heel veel bekende gezichten en een gevarieerd aanbod van bands. Er was voor ieder wat wils.
Gerard Smits straalt en spreekt namens de organisatie: ”Het was een geweldige avond waarin iedereen echt genoten heeft. Maar dat hebben we wel allemaal samen gedaan, dit hebben we tot stand gebracht met behulp van iedereen die er vanavond was. De organisatie, de bands, de bezoekers, sponsoren, de publiciteit, de vrijwilligers eigenlijk iedereen die zijn steentje op welke manier heeft bijgedragen. Met z’n allen hebben we er een geweldige avond van gemaakt.”
En dat zal niemand ontkennen. Sneeuwpop is terug van weggeweest en het smaakt zeker naar meer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding