Muziekkenner Kees van Zutphen gidst zijn publiek door de klassieke muziek. Foto: PR

Muziekkenner Kees van Zutphen gidst zijn publiek door de klassieke muziek. Foto: PR

Cursus klassieke muziek in synagoge Borculo

Muziek Borculo

BORCULO - Muziekkenner Kees van Zutphen en de Synagoge in Borculo verbinden zich opnieuw met elkaar om de kennis van klassieke muziek te vergroten. Tijdens een cursus van zes lessen neemt Van Zutphen zijn publiek mee op een muzikale vogelvlucht door de geschiedenis.

Kees van Zutphen heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd door het enthousiasme waarmee hij zijn publiek met zijn kennis en liefde weet mee te voeren in de wereld van de klassieke muziek. Behalve bij lezingen in de synagoge is hij ook betrokken bij theater De Reggehof in Goor, waar hij concerten inleidt en lezingen en cursussen verzorgt. Zijn nieuwe cursus in de synagoge (Weverstraat 4) is op zes maandagmiddagen: 13, 20, 27 maart, 3, 17 en 24 april, van 13.30 uur tot 15.30 uur.
Tijdens de cursus komen alle genres uit de klassieke muziek in een breed palet voorbij. Met iedere middag een ander genre: opera, symfonie, kamermuziek, concerten (2x) en andere vocale muziek. Kortom, alles wat de klassieke muziekwereld zo rijk maakt. Als geen ander weet muziekkenner Kees van Zutphen mensen te boeien met zijn verhaal. Hij vindt een perfecte balans tussen enerzijds het zonder voorkennis onbevangen luisteren naar muziek, en anderzijds de toegevoegde waarde van het wel hebben van kennis omtrent die muziek. Voor beginners, gevorderden en fijnproevers.
De cursusprijs bedraagt 60 euro, voor donateurs 55 euro. Voor losse dagen: 12,50 resp 10 euro.
Inschrijven en meer informatie over deze en alle andere activiteiten op de website.


activiteiten.synagogeborculo.nl