Rocco en zijn band Donnerwetter. Foto: Ariane van Ginneke
Rocco en zijn band Donnerwetter. Foto: Ariane van Ginneke

Rocco Ostermann zingt: Cash

Muziek Aalten

AALTEN - Op zondagmiddag 26 maart zal Rocco Ostermann met zijn band optreden in Oerkroeg Schiller.

Rocco Ostermann en band zullen the American Recordings van Johnny Cash vertolken.
Zoals Johnny Cash de songs van anderen tot zeer persoonlijke hoogtepunten zong, zo zingt Rocco Ostermann de versies van the man in black wederom naar een andere dimensie.
Ostermann heeft overduidelijk het koffiebruine profiel van Cash op zijn stembanden, maar doet daar nog het nodige meer mee. Concerten zijn als hoogmissen met apocalyptische gospels, rock and roll en countrybluessongs, voor de tegen zijn demonen vechtende schaduwboksende mens.
Cash was meer dan een zanger, hij was een dichter, een rebel, die balancerend op de dunne lijn tussen goed en kwaad, uiteindelijk daar de rode draad vond die hem redding bracht en vele outcasts inspireerde.
Dit alles neemt Ostermann mee in zijn vertolkingen van ‘Cash, the American Recordings’, die hij zong en speelde tijdens vele concerten en festivals in onder meer Nederland Duitsland en Ierland.
Het optreden op 26 maart in het welbekende Aaltense café begint om 15.00 uur. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan en kaarten zijn online verkrijgbaar via de website. Voor 8,50 euro of aan de kassa op de middag zelf voor 10 euro.


www.oerkroeg.nl/agenda

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant