Bankzitters, bekend van YouTube en inmiddels ook om de muziek. Foto: PR
Bankzitters, bekend van YouTube en inmiddels ook om de muziek. Foto: PR

Bankzitters en Young Dylan in Openluchttheater Eibergen

Muziek Eibergen

Bankzitters en Young Dylan in Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Bekend van hun YouTube carrière en inmiddels ook geroemd om de muziek: Bankzitters komen op zaterdag 2 september naar Eibergen en spelen een set van maar liefst 60 minuten. Naast Bankzitters kun je deze avond genieten van Young Dylan en DJ Darris.

De vijf Bankzitters Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf en Matthyas het Lam hebben sinds 2019 hit na hit uitgebracht. Hun grootste succes behaalden ze met ‘Je Blik Richting Mij’ uit. Deze track heeft inmiddels ruim 21 miljoen streams op Spotify en 4,8 miljoen views op YouTube: een ware megahit. Maar liefst drie nummers van Bankzitters stonden in de NPO Radio2 Top2000.

In het voorprogramma staat Young Dylan. Hij is te horen op ‘Deze avond’ en ‘Discotheek’ van jeugdvriend Antoon, die vorig jaar het openluchttheater uitverkocht met een spetterende show. Young Dylan heeft inmiddels zijn eerste eigen single ‘Student met Schijt’ uitgebracht.

Na het concert belooft het nog even feest te blijven met DJ Darris, die de muzikale omlijsting van de afterparty verzorgt.

De online ticketvoorverkoop start zaterdag 25 maart om 10.00 uur en is voor iedereen. Tickets kosten in de voorverkoop 19,50 euro, inclusief alle bijkomende kosten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant