Magda Mendes. Foto: Nuno Carvalho
Magda Mendes. Foto: Nuno Carvalho

Zomers concert met Magda Mendes & ensemble bij Kapel op ‘t Rijsselt

Muziek

EEFDE - Kapel op ‘t Rijsselt sluit het seizoen af met een concert vol zonnige muziek uit Portugal. Op zondag 11 juni om 11.30 uur zal Magda Mendes samen met haar ensemble optreden in Kapel op ‘t Rijsselt aan de Mettrayweg 25 in Eefde. Het concert staat in het teken van haar laatste cd ‘Com o vento’ (liedjes van de wind).

Magda Mendes, geboren in Lissabon, werd in 2018 bekroond met de Gouden Notekraker, een prestigieuze muziekprijs in Nederland. Voor haar laatste album heeft ze zich laten inspireren door de rijke cultuur van haar vaderland Portugal. Magda’s eigen geschreven nummers weerspiegelen de weemoed, het verlangen en de melancholie die zo kenmerkend zijn voor de Portugese cultuur en muziek. Het concert wordt begeleid door een ensemble bestaande uit gitaren, viool en cello.

Tickets en meer informatie zijn verkrijgbaar via de website www.kapeloptrijsselt.nl of via 0575-570521. Voor reserveringen kan men ook terecht bij Theater Hanzehof via www.hanzehof.nl, info@kapeloptrijsselt.nl, of door te bellen naar 0575-570521 (ook via voicemail).