Afbeelding
Villa Ruimzicht

Ettens Mannenkoor zingt tijdens high tea bij Villa Ruimzicht

Muziek Doetinchem Etten

DOETINCHEM - Het Ettens Mannenkoor is altijd op zoek naar unieke en bijzondere plekken om te zingen. Dit jaar zong het koor al bij de dagelijkse Last Post ceremonie bij de Menenpoort in het Vlaamse Ieper ter herdenking van de gevallenen in de Eerste Wereldoorlog en bij Hotel de Wereld in Wageningen, waar in 1945 de overgave van de Duitse troepen werd getekend. Twee bijzondere plekken. Op 17 september voegt het Ettens Mannenkoor Villa Ruimzicht toe aan dit bijzondere lijstje.

De exclusieve ambiance en de tuinen ademen verhalen die ver teruggaan in de tijd. Onder de majestueuze rode eik verzorgt het koor in samenwerking met Hotel Villa Ruimzicht een high tea concert.
Waar de chef-koks van Villa Ruimzicht met passie en zorg de menu’s samenstellen, heeft dirigent Nick Moritz met dezelfde passie een passend muziekprogramma voor deze middag samengesteld. Een tafel is rechtstreeks te reserveren bij Hotel Villa Ruimzicht. Het concert begint om 13.00 uur. Reserveren voor de high tea kan via de mail of telefonisch: info@hotelvillaruimzicht.nl of 0314-320680. De kosten bedrage 27,50 euro per persoon.
Naast de High Tea arrangementen is het uiteraard voor iedereen mogelijk het concert gratis bij te wonen en in het park zijn op diverse plekken mogelijkheden om iets te drinken. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding