Foto: PR
Foto: PR

Seniorenorkest SaraBram laat zich zien en horen

Muziek Doetinchem

DOETINCHEM - Het orkest SaraBram heeft de draad weer opgepakt na de vakantie en is momenteel intensief aan het repeteren voor aankomende optredens. SaraBram is een seniorenorkest dat openstaat voor leden boven de 50 jaar, maar het verwelkomt ook jongere muzikanten die graag deel willen uitmaken van het ensemble, dat bestaat uit zowel harmonie- als fanfare-instrumenten, en aangevuld wordt met een piano en gitaar.

Het repetitielokaal bevindt zich op Varsseveldseweg 182 in Doetinchem, en het orkest telt momenteel ongeveer 21 leden, afkomstig uit Doetinchem en de bredere omgeving. Het repertoire van SaraBram omvat een breed scala aan muziekstijlen, waaronder modern, klassiek en marsmuziek.
Hoewel de herstart na de coronapandemie aanvankelijk uitdagend was, heeft het orkest de afgelopen tijd een flink aantal uitnodigingen ontvangen om op verschillende locaties op te treden. Zo speelden zij in Hyndendael in Hummelo, Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, evenals in Oldershoven in Wehl. Daarnaast is er al een aanvraag ontvangen voor een optreden tijdens de kerstperiode.

Om de kwaliteit van hun optredens verder te versterken, nodigt SaraBram enthousiaste muzikanten uit om zich bij elke instrumentengroep aan te sluiten. Het orkest verwelkomt niet alleen ervaren musici, maar ook degenen die hun muzikale vaardigheden na enige tijd willen oppakken en persoonlijke begeleiding nodig hebben.
Personen die interesse hebben en hun eigen muziekinstrument bezitten, zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen, te luisteren of zelfs mee te spelen tijdens de donderdagmiddagrepetities van 14.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie: 0316-227503.