Afbeelding

Streep door Concert for Dreams

Muziek Dinxperlo

DINXPERLO - Het Concert for Dreams evenement, dat op 20 en 21 oktober zou plaatsvinden in Dinxperlo, gaat niet door. Dat heeft de organisatie dinsdag laten weten in een bericht op Facebook en op haar website.

Als reden voor het cancelen van het tweedaagse festival, waarop zeventien bands zouden optreden, wordt gegeven de achteruit hollende gezondheid van organisator en aanjager Gerard Kolenbrander, alsmede de lage animo voor het festival. “We vinden het vreselijk dit te moeten melden, gezien al het werk dat er al in is gaan zitten”, schrijft de organisatie in de mededeling.

Concert for Dreams is een evenement waarvan de opbrengst naar de stichting WensAmbulance Oost-Nederland gaat. Deze stichting helpt terminale patiënten een laatste wens te vervullen.

Op 9 en 10 juni zou Concert for Dreams al gehouden worden in de buitenlucht in hartje Dinxperlo. In april zette de organisatie ook toen een streep door het event. “Onverwachte en niet te voorziene omstandigheden die te maken hebben met de infrastructuur aan het Prins Clausplein, liggen ten grondslag aan dit besluit”, liet het toen weten op haar eigen Facebookpagina.
De herkansing in oktober kan dus evenmin doorgang vinden.


concertfordreams.nl