Het projectkoor pakt de repetities weer op. Foto: PR
Het projectkoor pakt de repetities weer op. Foto: PR

Projectkoor Haaksbergen gaat weer van start

Muziek Gelselaar

Met muziek-vereniging Excelsior Gelselaar

GELSELAAR/HAAKS BERGEN - Projectkoor Haaksbergen begint aan de voorbereidingen van een kerstconcert. Het project onder leiding van Lotte Sieverink gaat van start op vrijdagavond 6 oktober met een open repetitie. Tijdens deze repetitie zijn belangstellenden welkom om te kijken of zij zich bij het project willen aansluiten. Het project is voor vrouwen die zin hebben om samen met anderen te zingen. Zangervaring en noten kunnen lezen zijn geen vereisten. 

Het kerstconcert is een samenwerking tussen het Projectkoor, muziekvereniging Excelsior Gelselaar en Popkoor Sosjaal. Zowel gezamenlijk als onafhankelijk van elkaar wordt er muziek uitgevoerd op zondagmiddag 17 december in Gelselaar. Mogelijk komt er nog een extra optreden in (de omgeving van) Haaksbergen bij.

De repetities zijn wekelijks op vrijdag van 19.45 tot 21.30 uur in basisschool de Kameleon in Haaksbergen. Enkele (gezamenlijke) repetities vinden plaats in Gelselaar. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Projectkoor Haaksbergen.

Aanmelden voor de open repetitie op 6 oktober is niet nodig.