De beide koren, die opgeteld al 25 jaar zingen. Foto: PR

De beide koren, die opgeteld al 25 jaar zingen. Foto: PR

clippers crew singers en songs 4 all

Twee koren zingen samen in De Mattelier

Muziek Groenlo

GROENLO - De Clippers Crew Singers en Songs 4 All uit Groenlo geven op 21 oktober een gezamenlijk concert in De Mattelier in Groenlo. Beide koren bestaan 12,5 jaar zodat zij met samen 25 jaar muzikale ervaring garant staan voor een gezellig programma.

Songs 4 All staat onder leiding van dirigent André ter Bogt. Het repertoire is zeer gevarieerd. Nederlandstalige, maar ook Duitse en Engelse liederen. Veel daarvan uit de jaren ‘60 en ‘70 maar ook nummers van recentere datum zoals van Frans Bauer, Nick & Simon en Normaal.
De Clippers Crew Singers staan onder de bezielende leiding van Ard Weeink. Hij heeft zijn sporen in de muziek heeft verdiend onder meer als lid van de band Teach In die in 175 het Eurovisie Songfestival won. Ook de pianist van de Clippers, John Gaasbeek maakte deel uit van Teach In. Alle liederen van dit koor zijn gearrangeerd door Ard Weeink en worden ondersteund met mooie muziekbanden. Ook hun repertoire is zeer gevarieerd. oude klassiekers, schlagers, popsongs, Beatles, klassiek en shantyliederen worden ten gehore gebracht.
Het concert begint om 14 uur.