Hazy Jane. Foto: PR

Hazy Jane. Foto: PR

Foto: PR.

Zondagmiddagconcert met Hazy Jane in Silvolde

Muziek Silvolde

SILVOLDE - Het nieuwe seizoen met zondagmiddagconcerten in Silvolde gaat op zondag 22 oktober van start met de band Hazy Jane.

Het was een aangename verrassing dat er na één workshop in het voorjaar 2020 een band geboren leek te zijn. Etienne van Dijk (elektrische gitaar en zang), Patrick Schuiling (bas) en Madeleine Streefkerk (zang en toetsen) hadden zich opgegeven voor ‘Join the band’ en bleken met de toenmalige drummer en toegewezen nummers een goede match te zijn. Na een aantal oefensessies, met vertraging door corona, werd er langzaam gewerkt aan een pop-rock repertoire met één criterium: je krijgt er energie van! Toen in januari 2022 Jean-Baptiste Topenot als nieuwe drummer mee kwam spelen en Martijn van Dijk met gitaar en zang zijn bijdrage in de zomer van 2023 kwam leveren, bleek Hazy Jane compleet. Nu oefent de coverband om de week én wordt er aardig wat tijd gestopt in gezelligheid rond de repetities en overleg en lol in de groepsapp.

Verwacht geen kalme ballads, maar een mix van stoere, energieke, bekende up-tempo nummers. Liedjes van Nederlandse artiesten zoals Anouk en Herman Brood tot aan internationale hits van Aretha Franklin, Prince en Muse, presenteert Hazy Jane in een eigen versie. Stilzitten wordt lastig.
Het zondagmiddagconcert  in de Protestantse kerk te Silvolde begint om 15:00 uur en de entreeprijs is 8 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant